Terug

Deze webwinkel is te koop! mail voor meer informatie

Handbescherming (14)

Om uw handen te beschermen handbescherming zijn er veel verschillende soorten handschoenen of werkhandschoenen. Koop de juiste handschoen voor de juiste klus.

Handbescherming

Eigenschappen van verschillende handschoenen voor handbescherming.

Rundsplitlederen handschoenen het Amerikaantje

Rundsplitlederen handschoenen het Amerikaantje genoemd vervaardigd uit rood/blauw doek met een katoenen kap van 7 cm en van binnen gevoerd en met palmversterking.

Nerflederen handschoenen

Deze varkensnerflederen handschoenen zijn uitgevoerd met voering aan de binnenzijde en hebben een katoenen bovenkant. De nerflederen handschoenen uitgevoerd met een 10 cm gerubberiseerde gele kap zijn leverbaar met en zonder palmversterking.

Nappalederen handschoenen

De nappalederen handschoenen model Tropic hebben een bijzonder goede vingergevoeligheid.

Latex handschoenen

Latex handschoenen hebben vaak een naadloze gebreide polyerster/katoen voering met een latex coating. Deze handschoenen hebben een in het algemeen een ademende hand, rugzijde en vingers, voor gereduceerde transpiratie en een verhoogde flexibiliteit. Latex handschoenen hebben een goede schuur en scheurweerstand

PU handschoenen

PU handschoenen hebben een bijzonder goede vingergevoeligheid en daardoor ideaal voor allround montagewerkzaamheden. De witte montage handschoenen zijn voor werkzaamheden waar men vuil direct op moet kunnen merken. De zwarte handschoen is voor gebruik in een omgeving met een zekere mate van vervuiling en het behandelen van producten wanneer het vuil niet mag opvallen.

Katoenen handschoenen

Katoenen handschoenen van 100% katoen. De interlock handschoenen zijn wit gebleekt. De Polkadot handschoenen zijn uitgevoerd met zwarte pvc nopjes en een tricot manchet.

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen zijn super licht en door de foam coating bieden ze een hoge mate van beweeglijkheid, flexibiliteit en verhoogt de productiviteit van de gebruiker. Deze werkhandschoenen hebben afhankelijk van het type een uitstekende weerstand tegen scherpe en schurende materialen, een goede grip in zowel vochtige als droge omstandighedenen een goede bestendigheid tegen olie en vet en zijn antistatisch.

Mechanics handschoenen

Mechanics handschoenen in de kleur blauw/wit uitgevoerd met een beige premium varkensnerflederen palm en een blauwe stretch rugzijde met velcro sluiting.

Snijbestendige handschoenen

De snijbestendige handschoenen zijn van 100% Dyneema met een polyurethaan coating op de palm en is koel en zeer comfortabel om te dragen. De speciale coating zorgt voor een goede grip in vette, natte of droge toepassingen en de extra lang manchet (5 cm) zorgt voor maximale bescherming van de hand en pols. Deze snijbestendige handschoenen zijn ideaal voor de glasindustrie, metaalindustrie, bouw, assemblage, automotive, gemeentelijke en openbare diensten en transport.

Olie- en chemisch bestendige handschoenen

Handschoenen olie en vet bestendig in een PVC, Neopreen of Nitril uitvoering met of zonder een tricot manchet. Deze olie en vet bestendige handschoenen hebben een goede pasvorm. Deze handschoenen zijn ontworpen om optimale resultaten te leveren in natte of droge omstandigheden waar chemische weerstand essentieel is.

Disposable wegwerphandschoenen

Deze wegwerphandschoenen zijn leverbaar in de uitvoering 100% latexvrij ten gunste van eventuele latexallergiën en hebben een beperkte chemische bestendigheid. Ook zijn er extra dunne wegwerphandschoenen voor betere vingergevoeligheid. Deze disposable handschoenen voldoen aan verschillende normen en aan de food norm.

Koudebestendige handschoenen

Koudebestendige handschoenen of winterhandschoenen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden in koude omgevingen. Afhankelijk van het type handschoen tot ca -30°C. De winterhandschoenen zijn uitgevoerd met zachte voering en daardoor zeer comfortabel en houden uw handen warm.

Lashandschoenen

Lashandschoenen 5-vinger model zijn ideaal voor elektrode laswerkzaamheden, Argon-Arc lassen en bieden optimaal comfort bij zeer fijne laswerkzaamheden.

Hittewerende handschoenen

Hittewerende handschoenen Kevlar vilt 5-vinger model mechanisch sterk en worden geleverd in 1 universele maat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »